Apparaten en accessoires
Eendenlever
Voorbereiding. 30min
Totaal 33u.
6 porties
Ingrediënten
-
eendenlever , rauw (500 à 600 g)1
-
suiker½ tl
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
Porto wijn1 el
-
brandy2 el
-
water (om te stomen)500 g
-
ijsblokjes500 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Calorieën
571 kJ /
137 kcal
Eiwitten
19.32 g
Koolhydraten
1.28 g
Vetten
5.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gevarieerd koken elke dag
52 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Keine Bewertungen
Horror punch
20 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Fijngehakt rauw vlees
35 Min
Worstmummies
Keine Bewertungen
Caipirinha van mango
5 Min
Nougat-koekjes
Keine Bewertungen
Bevroren veenbessen margarita
5 Min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min
Choronsaus
20 Min